středa 29. května 2013

Zelený život.... The Green life...


Zelený život, nic neříkající název? Kdepak! Zeleným životem může žít kdokoli z nás. Pokud Vám není lhostejné životní prostředí a vše co v něm žije, včetně Vás, není snadnější cesta. 

Vždy jsem se snažila žít co nejšetrněji k životnímu prostředí. Nejsem jedna z těch, co si říká: "Vždyť je to jedno, prostředí bude zdevastované, až já už tady nebudu." Ale co Vaše děti a jejich děti a další? Co když svým dětem nebudete moci ukázat krásné Krkonoše, klidný les, veverku, nebo neuvidí zvonky na louce?

Možná jedním krokem k Vašemu zelenému životu bude právě vegetariánství. Není to totiž jen o stravování. Je to styl života. Jakmile se jednou stanete vegetariánem, nebo aspoň omezíte příjem masa a masných výrobků, změní Vám to život.

Na mém blogu se dočtete nejen vše kolem života začínající vegetariánky. Ale také tipy, jak dosáhnout "zelenějšího" života, recepty, postřehy.

Má první otázka pro Vás zní, je Váš život aspoň trochu "zelený"? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti!


Z dovolené v Krkonoších.. From holiday in Giant mountains..

The Green life, meaningless name? No way! Everyone can live the green life. If you are not indifferent to the enviroment and everything what lives in it, including you, there is not an easier way!

I was always trying to live as considerate as possible. I´m not one of the people who say: "I don´t care. The enviroment will be devastated, but I will not have been living that time..“ But what about yout children, and their children and further? What if you will not be able to show your children the beautiful Giant Mountains (beautiful mountains in Czech Republic), peaceful forest, squirell, or they will not be able to see the bluebells on the meadow?

Maybe one of one step to your Green life is just the vegetarianism. Because it´s not only about eating habits. It´s a life style. Once you start being vegetarian, or at least you decrease the consumption of meat and meat products, it will change your life.

At my blog you find not only everything about life of beginning vegetarian. But also tips, how to reach "greener“ life, recipies, insights.

My very first question is, is your life at least a little "green“? Share your experience!
  

Žádné komentáře:

Okomentovat